Just like home – wherever you come from

Great expectations create great capabilities.

Ray Dalio

SSL – Short Stay Lounge – un serviciu introdus de lemonaid – property management company.

Oferim servicii de cazare în regim hotelier pe raza orașului Timișoara, soluțiile propuse de noi prezintă următoarele beneficii:

  • Calitate – locațiile noastre sunt noi/renovate și menținute în cele mai bune condiții de echipa noastră de mentenanță și curățenie
  • Locație – apartamente poziționate central
  • Flexibilitate – check-in/check-out
  • Siguranță – serviciile de cazare sunt oferite de o companie recunoscută de administrare proprietăți din Timișoara
  • Plăți – Factură fiscală pentru serviciile de cazare
  • Servicii extra – curățenie, transport etc.
  • Costuri reduse – discount-uri pentru rezervări mai lungi de 5 zile.

 

Rezervă acum unul dintre apartamentele noastre – vezi portofoliul nostru.

 

Echipa lemonaid – Vino să ne cunoști!

Avantaje

Suntem alături de proprietari, oferind servicii de management proprietate, adaptate nevoilor aflate într-o continuă schimbare.  

Serviciu unic

Pregătirea și listarea proprietății, primirea și menținerea legăturii cu oaspeții precum și asigurarea stării tehnice optime a proprietății – toate acestea într-un singur loc.

Scăderea costurilor

Folosirea unui singur furnizor pentru serviciile asociate închirierii de scurtă durată va genera costuri minime pentru proprietar.

Degrevare

Know-how-ul oferit în administrarea proprietăților rezidențiale va scuti proprietarul de implementarea unor proceduri, de generarea unor procese și de necesitatea unor cunoștințe specifice.

Valoare adăugată

Menținerea proprietății în cele mai bune condiții tehnice dar și obținerea unor venituri substanțiale oferă siguranță și randament superior proprietății.

Economisirea timpului

Găsirea unor furnizori de încredere, cunoașterea și implementarea procesdurilor de listare a proprietății sau a altor servicii conexe necesită alocarea de timp și resurse financiare,  active care vor fi relocate conform intereselor proprietarului.

Soluții integrate de property și facility management

Servicii de property și facility management personalizate în funcție de nevoile proprietarului, oferite ca un tot unitar.

You have a vision. We have a solution.