Apartament – 160 mp – Neptun

Apartament deosebit – 4 camere de închiriat în Timișoara

Apartamentul aflat în portofoliul lemonaid este situat într-o clădire istorică din 1897, pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din Timișoara, cu vedere la un arbore Tisa englezesc, veșnic verde, de 200 de ani.

Acesta este unul dintre cele mai elegante și liniștite cartiere din Timișoara mărginite de tei care umplu aerul cu un parfum subtil în lunile mai și iunie. Transportul public este chiar în fața clădirii și magazinele alimentare, iar piața se află la 5-7 minute de mers pe jos. Cafenele de specialitate, un gin bar și un wine bar la 3 minute de mers pe jos.

Apartamentul abundă în lumină naturală.
Complet remodelat, cu electrocasnice de vârf Bosch și articole de toaletă de calitate spa, este o oază în mijlocul orașului, atât pentru o familie, cât și pentru un cuplu. Decorat cu atenție la detalii, materiale naturale, piese de patrimoniu și artă plastică din colecția privată a proprietarilor îl fac o casă instantanee pentru fiecare oaspete.

Apartamentul are o suprafață utilă de 160mp și tavan înalt de 3,5m. Este complet mobilat și utilat, inclusiv cu veselă și așternuturi din materiale naturale și pilote cu puf de gâscă și prosoape de bumbac de calitate hotelieră.
Bucătăria de 33mp are vedere spre curte și e pregătită pentru cine în familie sau aniversări, cu tot ce e nevoie pentru pregătirea unei mese gourmet, din prima zi in apartament (set oale inox, espressor, microunde, farfurii, cuțite inox etc).

Cele două dormitoare sunt mobilate și pot acomoda confortabil o familie cu 2 copii și doi oaspeți. Toate dormitoarele sunt prevăzute cu spațiu de depozitare.
Dormitorul nr. 1 este prevăzut cu pat dublu și are acces spre baia cu duș.
Dormitorul nr. 2, cel principal, este prevăzut cu pat matrimonial, dressing și access la baia cu duș. Accesul în această cameră se poate face atât de pe hol cât și din bibliotecă.
Baia prevăzută cu vană, are intrare de pe hol și în continuarea acesteia se află camera de spălătorie, prevăzută cu mașină de spălat și mașină de uscat rufe, zonă de călcat, etajere depozitare prosoape și lenjerii de pat.

Biblioteca este perfectă pentru relaxare sau lectură și are intrare atât din living cât și din dormitorul principal. Este pregătită cu tot ce e nevoie pentru telemuncă sau o cină specială în familie.

Livingul abundă în lumină naturală și e mobilat și utilat pentru întâlniri cu prietenii, reuniuni de familie sau o seară de film.
Băile sunt prevăzute cu chiuvete duble, cadă spa și cabină de duș italian.
Camera tehnică e prevăzută cu o centrală termică proprie Ariston Genius One de 35kw care asigură apa caldă și căldura în apartament. Instalațiile sunt de cupru și au fost înlocuite complet cu conexiune de la conducta centrală de apă pentru a asigura debit optim de apă.

Camera de organizare e prevăzută cu mașină de spălat și uscat Bosch și spațiu de depozitare pentru prosoape și lenjerie. Apartamentul e pregătit pentru o ședere confortabilă pe termen lung chiar din primul moment.

Apartamentul propus este in portofoliul unei companii de administrare proprietăți – lemonaid.

  • Camere: 4
  • Băi: 2
  • Suprafață: 160 mp
  • Terasă: Nu
  • Loc de parcare: Da

Solicită o vizionare

    .