Apartament 2 camere – Bucovina

Apartament 2 camere – Matei Basarab

Se oferă spre închiriere un apartament situat într-o zonă ce oferă atât linişte cât şi poziţionare excelentă faţă de punctele principale de interes ale oraşului – Openville / Iulius Mall / Piaţa Unirii / Centru.

Clădirea în care este situat apartamentul este de generaţie nouă, fiind dotată cu lift, sistem de supraveghere video dar şi parcare privată.

Apartamentul propus de compania noastră este compus din:
– open space – living room şi bucătărie
– dormitor matrimonial
– hol
– baie cu cadă
– balcon deschis

Interiorul este amenajat modern şi beneficiază de finisaje de calitate, printre care: gresie şi faianţă, parchet, ferestre cu profil PVC, vopsea lavabilă etc.

Spaţiul este gândit şi amenajat pentru un confort sporit, fiind dotat cu: uşa de acces metalică, climă, aragaz, cuptor, hotă, maşină de spălat rufe, frigider, spaţii de depozitare, rulouri automate. Incălzirea se realizează prin calorifere, cu ajutorul centralei termice proprii.

Apartamentul se închiriază complet mobiliat şi utilat, fiind solicitată o garanţie de bună execuţie contractuală, în cuantumul unei chirii lunare.

Chiria lunară solicitată este în valoare de 430 Euro/lună.

Apartamentul este în portofoliul unei companii de administrare proprietăţi imobiliare, iar la cerere se pot asigura servicii adiţionale viitorilor chiriaşi.

Camere: 2
Băi: 1
Preț: 430 euro
Suprafață: 64m²