Personalitatea ta și designul interior al casei tale

Personalitatea ta și designul interior

Sfaturi despre căutarea inspirației și alegerea materialelor, mobilierului și accesoriilor 

de Jordan Cluroe and Russell Whitehead

Trăim într-o perioadă în care toți suntem bombardați în mod constant cu imagini de case perfecte. Și oricât de mult ne place Instagram și Pinterest, sunt multe de răspuns atunci când vine vorba de omogenizarea spațiilor în care trăim. „În loc să le spunem oamenilor ce să facă, la 2LG noi – Jordan Cluroe (dreapta sus) și Russell Whitehead (sus stânga) — am dorit întotdeauna să le redăm puterea oamenilor să aibă încredere în alegerile lor de design, pe care le-am explorat în cartea noastră”

Amândoi am lucrat ca actori timp de 10 ani și a fost surprinzător de util în carierele noastre ulterioare ca designeri de interior. O valoare de bază în studioul nostru este că ar trebui să aveți libertatea de a fi cine sunteți, fără îndoială, în orice moment, iar cunoștințele despre oameni și personalități pe care le-am câștigat în teatru ne-a permis să ne ajutăm clienții să se exprime.

Această locuință cu patru dormitoare din Londra, pe piață pentru 5,95 milioane de lire sterline, este proiectul nostru de vis: perfect proporțional, clasic, dar modern. Ar putea, totuși, cu o infuzie de personalitate. Luând exemplul sufrageriei, am adunat cinci sfaturi pentru a crea casa perfectă pentru tine.

 

Începeți cu culoarea

Când vine vorba de a-ți exprima personalitatea acasă, pictura poate fi o modalitate relativ ușoară și ieftină de a transforma un spațiu. În loc să vă concentrați pe reguli precum „o cameră orientată spre nord trebuie să fie luminoasă” sau să răsfoiți reviste pentru a vă inspira, priviți în interior. Care este culoarea ta preferată? Cum te face să te simți culoarea aceea? Unde vrei să te simți așa?

Sufrageria din această casă strigă după ceva culoare – ceva profund și primitor. Nu rămânem niciodată legați de o singură marcă, dar unele dintre culorile noastre preferate în acest moment sunt din colecția Mylands’ Film, Television and Theatre collection.

 

Găsiți lucrări de artă care vă vorbesc

Arta este una dintre alegerile mai personale și intime pe care le poți face pentru casa ta și, ca și în această sufragerie, nu poți avea niciodată prea multă artă.

Nu este vorba despre cât costă sau cât de celebru este artistul. Ne place să descoperim artiști tineri — spectacolele de licență ale școlii de artă pot fi un loc grozav pentru a întâlni tineri talente și am găsit mulți oameni grozavi pe Instagram, inclusiv  Kris Knight (exemplu, jos, stânga) și Emma Stone-Johnson (exemplu, jos, dreapta).  Da, este nevoie de răbdare pentru a găsi artiști, dar odată ce o faci, este o modalitate excelentă de a intra în legătură directă cu aceștia și de a le susține munca.

 

Joacă-te cu iluminatul

Iluminatul poate schimba cu adevărat modul în care interacționăm cu un spațiu. Întotdeauna punem mai multe surse de lumină diferite într-o cameră – scopul este de a putea schimba starea de spirit a unui spațiu prin apăsarea unui intrerupător. S-ar putea să folosim o lumină centrală mare, lumini de perete, lămpi și lumini pentru tablouri, dar nu este atât de complicat pe cât ar putea părea.

Luminile reflectoarelor din sala de mese sunt funcționale, dar ați dori ceva cu mai mult un sentiment de ocazie dacă ați găzdui o cină. Camera are nevoie disperată de un candelabru grandios sau o piesă centrală, deși dacă doar decorați și nu doriți să conectați nimic, există încă opțiuni disponibile pentru dumneavoastră. Iubim pandantivul  Flos String Light deoarece poate fi pozitionat oriunde intr-o cameră.

Gândește măreț

Nu este nimic mai rău decât un frumos salon Georgian cu dublu aspect, cu canapele mici agățate de pereți. Cu toate acestea, canapelele pot fi dificil de pus în acord cu camera și elementele din jur. Începeți cu funcția. Aceasta este o canapea pentru vizionarea de filme? Este mai mult o canapea de salon pentru stat ocazional? De câte persoane ai nevoie să fie? Dacă aveți îndoieli, mergeți cât puteți de mare, lat și adânc. Confortul este pe primul loc!

Credem că acest spațiu de luat masa ar putea fi reconfigurat pentru a include o canapea. Ne place gama Song range de la Maker&Son – da, marca este scumpă, dar acestea vă vor fi alături pentru mult timp.

 

Nu termina niciodată

Eliberează-te de ideea că într-o zi casa ta va fi „terminată”. La fel ca tine, casa ta este mereu în evoluție. Permiteți-vă libertatea de a vă juca și de a muta lucrurile sau de a descoperi o nouă piesă de mobilier. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să faci în mod constant cumpărături, dar nici nu fii prea rigid cu obiectele din casă.

Vom cerceta piețele de antichități și licitațiile online pentru „ceva” perfect. Unul dintre preferatele noastre este The French House din York și vărul său din Londra, Pintor Studio, de unde puteți ridica această pereche de oale Castelnaundary – ideale pentru căminul din sala de mese.

 

sursa: Financial Times

Gabriel O.

lemonaidsoluții de administrare proprietăți.

Modele contracte ⇒ model contracte închiriere / procese – verbale predare imobil/ act adițional contract închiriere

Ai control asupra chiriașilor tăi, de oriunde te-ai afla. Venituri stabile și sigure.

lemonaid - servicii de administrare proprietăți

Articolul anterior Cum să-ți decorezi apartamentul de Valentine's Day?
Articolul următor Gestionarea proprietății - ce trebuie să știți