Povestea noastră

Cu oameni, despre oameni.

Împreună construim un mediu sănătos și educativ

Ascultăm, învățăm și acționăm! Suntem o echipă de profesioniști, mai puternică, dar și mai mare. Suntem LEMONAID! Fă-ne alegerea ta!

În prezent, ritmul cotidian alert pune accent pe eficientizarea resurselor, astfel încât să beneficiem de un mediu personal și profesional, accesibil și simplu de utilizat. Pentru lemonaid comunicarea este cea mai importantă legătură dintre experiență, valoare, calitate și inovație. Suntem în contact direct cu chiriașii dumneavoastră și intervenim prompt când suntem solicitați, așa că aveți toate motivele să alegeți LEMONAID – servicii de administrare proprietăți.

De peste cinci ani am format o suită puternică de profesioniști a căror super putere este să ajute persoanele fizice și întreprinderile să navigheze printre hățișurile serviciilor imobiliare, unde fără un contract cu clauze adaptate și explicate, în cele mai multe cazuri, stârnește conflicte și situații problematice. Astfel, printr-un sistem integrat de servicii de administrare imobile, gestionăm relația proprietarilor cu chiriași și furnizori, eficientizând viața clienților și eliminând stresul care implică găsirea chiriașului ideal.

Lemonaid este prima firmă din Timiș de management proprietate care identifică soluții inovatoare constant și propune metode sistematizate de administrare imobile și gestionare de proprietăți. Contează pe noi, de la verificarea chiriașului, pregătirea întregii documentații aferente și efectuarea de inspecții periodice și reparații – toate acestea formează obiectivul comun: crearea unei relații de transparență și siguranță între proprietar și chiriaș. De aceea, ținem să precizăm că scopul nostru principal este evitarea litigiilor apărute ca urmare a riscurilor asociate relațiilor contractuale necorespunzătoare.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare despre activitățile oferite de societatea noastră. Obține mai mult de la proprietatea ta! LEMONAID administrare proprietăți este alegerea ta! Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: +40 748 012 281 sau office@lemonaid.ro.

LEMONAID este partenerul tău durabil pentru servicii de administrare proprietăți!

Lemonaid, construiești soluții palpabile pentru un viitor stabil!

Comunicare

Credem cu tărie în importanța relațiilor inter-personale și contribuim în fiecare zi la construirea acestora în cel mai sănătos mod posibil.

Inovație

Suntem pasionați de nou și mereu în căutarea celor mai bune și noi soluții pentru clienții și partenerii noștri.

Our Team

 

Gabriel Olteanu
Property Manager

 

Raluca Jurca
Community manager

 

Andrei Molnar
Co-Founder

 

Emil Teodorescu
Maintenance department

 

Noemi Andrasy
Administrative manager

 

Violeta Olteanu
Soft skills coach

 

Mihai Iordache
Cleaning – IMR ALLEMA CLEANING

 

Ramona Iordache
Cleaning – IMR ALLEMA CLEANING

Cum te putem ajuta

Câștigi mai mult timp de investit în pasiunile tale și ești sigur că investițiile tale sunt în siguranță.

Închirierea imobiliară este o afacere, nu un hobby, iar imobilul închiriat reprezintă o investiție care trebuie protejată.

Află mai multe

Vânzarea sau cumpărarea de proprietăți necesită know-how, profesionalism și pasiune  – toate acestea le regăsești în colaborarea cu noi.

Află mai multe