Povestea noastră

Cu oameni, despre oameni.

Împreună construim un mediu sănătos și educativ

Fondatorii Lemonaid, de profesie avocați, sunt motivaţi de posibilitatea creării unui mediu de lucru şi de viaţă care să ofere siguranţă, timp şi valoare. Credința din spatele acestui proiect este aceea că dezvoltarea societăţii noastre este precedată de conştientizarea diferenţelor care există între noi şi construirea unui sistem accesibil şi uşor de utilizat, care să pună în acord aceste diferenţe.

Fiind pasionaţi de dinamica relaţiilor interumane și de tehnologie, am căutat o cale prin care cele două ar putea construi viitorul gestionării proprietăţilor în România. Pornind de la ideea că timpul este cel mai preţios bun de care dispunem, propunem soluţii sistematizate de gestionare a proprietăţilor, contribuind astfel la valorificarea contribuţiei individului către o societate armonios dezvoltată.

Trecem printr-o perioadă de importante (şi greu de înţeles) schimbări, cu tehnologii şi sisteme care influențează modul în care mâncăm, dormim şi relaţionăm unii cu ceilalţi. Acum este momentul în care trebuie să ne folosim de aceste unelte pentru a ne putea concentra, în schimb, pe construirea unui mediu sănătos, educativ şi inspiraţional.

Comunicare

Credem cu tărie în importanța relațiilor inter-personale și contribuim în fiecare zi la construirea acestora în cel mai sănătos mod posibil.

Inovație

Suntem pasionați de nou și mereu în căutarea celor mai bune și noi soluții pentru clienții și partenerii noștri.

Our Team

 

Gabriel Olteanu
Property Manager

 

Raluca Jurca
Community manager

 

Andrei Molnar
Property Manager

 

Emil Teodorescu
Maintenance department

 

Noemi Andrasy
Administrative manager

 

Violeta Olteanu
Soft skills coach

Cum te putem ajuta

Câștigi mai mult timp de investit în pasiunile tale și ești sigur că investițiile tale sunt în siguranță.

Închirierea imobiliară este o afacere, nu un hobby, iar imobilul închiriat reprezintă o investiție care trebuie protejată.

Află mai multe

Aducem un plus de confort și siguranță noii generații prin serviciile de administrare a condominiilor, care eficientizează gestionarea spațiilor comune.

Află mai multe

Companii

Suntem alături de companii, oferind servicii de rental property sourcing & management, adaptate nevoilor aflate într-o continuă schimbare.  

Află mai multe