Manage pain to produce progress.

Great expectations create great capabilities.

Ray Dalio

Suntem alături de companii, oferind servicii de rental property sourcing & management, adaptate nevoilor aflate într-o continuă schimbare.  

Serviciile oferite companiilor includ: 

  •  selecție proprietăți disponibile, conform criteriilor prestabilite (suprafață, zonă, design interior, apropierea față de anumite obiective);
  •  redactare documente în scopul închirierii;
  •  relocare (servicii de mutare – împachetare/transport/despachetare);
  •  calcularea și plata lunară a utilităților, în funcție de consumuri și includerea lor în costul total al închirierii;
  •  administrarea proprietății incluzând intervențiile în caz de avarii (mentenanță corectivă la instalațiile de încălzire/apă/canalizare);
  •  servicii de curățenie conform frecvenței solicitate (săptămânal, de 2 ori pe săptămână), incluse în factura lunară de închiriere;

Avantaje

Suntem alături de companii, oferind servicii de rental property sourcing & management, adaptate nevoilor aflate într-o continuă schimbare.  

Serviciu unic

Identificarea și selectarea imobilelor, negocierea condițiilor de închiriere precum și gestionarea plăților – toate acestea într-un singur loc.

Scăderea costurilor

Folosirea unui singur furnizor pentru serviciile de rental va genera costuri minime pentru companie.

Degrevare

Know-how-ul oferit în administrarea proprietăților rezidențiale va scuti compania de implementarea unor proceduri, de generarea unor procese și de necesitatea unor cunoștințe specifice.

Valoare adăugată

Comunicarea directă și rezolvarea rapidă a solicitărilor aduce un plus de valoare în relația dintre companie și beneficiarul închirierii.

Economisirea timpului

Selecția imobilelor, negocierea condițiilor contractuale dar și plata chiriei sau a altor servicii conexe necesită alocarea de timp și resurse umane,  active care vor fi relocate conform intereselor companiei.

Soluții integrate de property și facility management

Servicii de property și facility management personalizate în funcție de nevoile chiriașului, oferite ca un tot unitar.

You have a vision. We have a solution.