În control asupra casei tale, oriunde te-ai afla

Venituri pasive din închiriere – siguranță, valoare, timp.

Be the designer of your life, not the worker in it.

Beneficiile oferite atât proprietarilor, cât și chiriașilor de imobile se referă în primul rând la economisirea de timp și au ca scop principal prevenirea eventualelor litigii apărute ca urmare a riscurilor asociate relațiilor contractuale necorespunzătoare.

Eliminăm stresul gestionării reparațiilor – în 48 de ore remediem defecțiunile apărute la proprietatea ta

Mai multe vizionări, închiriați mai rapid și salvați timp – listare profesională a proprietăților și gestionare vizionări cu chiriașii
Costuri zero la evacuarea rău-platnicilor – noi ne ocupăm de tot procesul evacuării

Parteneri

Întrebări frecvente

Cum mă poate ajuta o companie de property management?

Închirierea unui imobil presupune o serie de operațiuni care necesită timp și bani: pregătirea pentru listare, fotografii, postare anunțuri, întâlniri cu potențialii chiriași, redactare și semnare contract de închiriere, reparații, iar uneori, în cele mai dificile cazuri, evacuarea chiriașilor și reluarea întregului proces.

Lemonaid face toate acestea, acționând ca un mandatar al proprietarului în scopul obținerii de venituri pasive pentru acesta.

Ce tipuri de imobile administrează lemonaid?

Oferim servicii de administrare pentru proprietățile rezidențiale, apartamente, locuințe unifamiliale, duplex și înșiruite.

Cât costă serviciul de property management?

Administrarea proprietății presupune achitarea unui comision de care variază între 8 și 12% din chiria încasată efectiv de proprietar. În perioadele în care proprietatea nu este închiriată nu se plătește vreun comision.

Cum verificăm potențialii chiriași?

După primirea aplicațiilor pentru închiriere, verificăm informațiile atât în baza noastră de date cât și în cele aflate în cadrul instituțiilor publice. Putem afla, de exemplu, cât de stabil financiar este un chiriaș, dar și dacă a făcut obiectul unui proces de evacuare.

Cum încasează proprietarul chiria?

Chiria este încasată de lemonaid, prin emiterea unei facturi către chiriaș, și transferată ulterior în contul proprietarului.

Se poate prelua în administrare un imobil deja închiriat?

Da, preluarea unui imobil se poate face chiar dacă acesta este deja închiriat. Procedurile noastre fac posibilă tranziția în cele mai bune condiții a administrării de la proprietar către lemonaid.

You have a vision. We have a solution.